Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

(Αγρίνιο) Ξέρει να το καίει......

Κλασσικά αράζω και βλέπω αλάνι από Αγρίνιο να καίει, αλλά να καίει με style, λάστιχο. Οπότε πρέπει να το δείτε, ξέρει να το κάνει ο μικρός, εύχομαι να συνεχίσει και να ανέβασει και άλλα τέτοια βίντεο. Περιμένουμε ,εγώ και τα φιλαράκια μου γουστάραμε, keep burning αλάνι.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Peugeot 106 Rallye 0-400

Πολύ κουβέντα γίνεται για το συγκεκριμένο rallye , σίγουρα είναι γρήγορο......εγώ το γουστάρω και είπα να δούμε δυο βιντεάκια το πρώτο έχει τρελή πλάκα με τα τυπάκια, στο δεύτερο ανοίγει με ένα άλλο αγαπημένο Fiat Uno Turbo......




Τα λέμε.........

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Μαθήματα οδήγησης μηχανής Aprillia Riding School

Λοιπόν, ξέρω ότι πολύ γουστάρουμε τα μηχανάκια γιατί είναι πολλά τα γκάζια, αλλά όσοι οδηγείται καιρό ειδικά μεγάλες μηχανές, γνωρίζετε πολύ καλά, ότι παίζει κίνδυνος ειδικά τις πρώτες φορές που θα αντιμετωπίσεις μια δύσκολη κατάσταση και δεν έχεις την κατάλληλη εμπειρία. Για αυτό το λόγο παίρνουμε τα κράνη μας και back to school.......Συγκεκριμένα στο Aprillia Riding School.

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει στις 27 Μαρτίου στο φιλόξενο χώρο του Auto Festival στο 32ο χλμ Αθηνών Λαμίας. Φέτος έχουν προγραμματιστεί πέντε ημεριδές ασφαλούς οδήγησης. Όλοι οι εκπαιδευτές θα έχουν στην διάθεση τους μοτοσυκλέτες της Aprilia αφού η τελευταία είναι ο μεγάλος φετινός χορηγός. Στις ημερίδες ασφαλούς οδήγησης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από τους πεπειραμένους εκπαιδευτές τους στην διαχέιρηση καθημερινών καταστάσεων, στην βελτίωση των οδηγικών ικανοτήτων τους, στην αυτοπεποίθηση και την ασφάλεια τους κατά την οδήγηση. Το Aprilia Riding School απευθύνεται σε όλους τους οδηγούς δικύκλων και κατόχους διπλώματος.
Και οι πέντε ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στο Auto Festival και θα διεξαχθούν στις παρακάτω ημερομηνίες:
27 Μαρτίου
24 Απριλίου
15 Μαϊου
4 Ιουλίου
18 Σεπτεμβρίου
Περισσότερες πληροφορίες: 210 2838852 εσωτ. 138 Ιωάννα Αρβανιτάκη

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

(Αγρίνιο) Μπενέκος video-αφιέρωμα

Τον Μπενέκο τον γνώρισα πιτσιρίκι, όταν ερχόταν στο μαγαζί του πατέρα μου για να αγοράσει ανταλλακτικά για το συνεργείο του. Τότε τον είχα στο μυαλό μου σαν κάτι πολύ μεγάλο, έβλεπα αυτοκόλλητα στο αυτοκίνητο του πίστα κάρτ, αγωνιστικά αυτοκίνητα στο μαγαζί του, τον κοίταζα και ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο. Με τα χρόνια εάν και έλειπα για σπουδές  και δεν είχα επαφή με το Αγρίνιο μεγάλη, όταν ερχόμουν και έκανα την κλασσική βόλτα μου από όλες τις μάντρες και τα συνεργεία, έβλεπα ότι ο ''μεγάλος'' Μπενέκος εξελισσόταν ,νέο μεγάλο συνεργείο, νέο αγωνιστικό και βήματα προς τα εμπρός....Έφυγε νωρίς όπως αναφέρεται και στο video και σίγουρα έχασε η πόλη μας έναν από τους καλύτερους, που αγάπουσαν και στήριζαν το Μοtorsport. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που έφτιαξαν αυτό το video και ελπίζω να μπορέσουμε και εμείς πραγματικά να κάνουμε κάτι παρόμοιο.

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

(Αγρίνιο) Drift στην πίστα Europa από Ford

Yamaha Fazer - Ανεβαίνουν τα κυβικά

Είχα το FZ6 και το ευχαριστήθηκα, γρήγορο και παιχνιδιάρικο, ήρθε το νέο Fazer, ελπίζω να συνεχίσει την καλή πορεία του..........
Αποκάλυψη!
Επιτέλους, η Yamaha αποκάλυψε πλήρως τη νέα -ή μάλλον τις νέες αφού πρόκειται για δύο εκδόσεις- μοτοσυκλέτες της, FZ8 και Fazer8, που αφορούν τη γυμνή έκδοση και την έκδοση με μισό φαίρινγκ αντίστοιχα.
Μέχρι τώρα, το σταγονόμετρο του Iwata άφηνε να διαρρεύσουν μόνο ελάχιστες εικόνες, στην αρχή μόνο οι προβολείς και στη συνέχεια μία ολόκληρη φωτογραφία, αλλά πλέον βγήκαν στη δημοσιότητα τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.
Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Yamaha ήθελαν να ξεφύγουν από τις νόρμες των 1000 και 600 κυβικών για τις μοτοσυκλέτες δρόμου, που στην ουσία πρόκειται για κυβισμούς που επιτάσσουν οι κατηγορίες των supersport και των superbike. Επειδή όμως στον δρόμο οι κανονισμοί και οι συνθήκες των αγώνων δεν έχουν καμία απολύτως εφαρμογή, η Yamaha θέλησε να αποτάξει τα στερεότυπα και να κατασκευάσει αυτό που, κατά την άποψή της, χρειάζεται το κοινό. Πρόκειται δηλαδή για μια μοτοσυκλέτα που αντισταθμίζει την ιδιαιτερότητα των 600αριών να δουλεύουν μόνο στις υψηλές στροφές και την υπερβολική δύναμη των 1000.

Το βάρος στη μηχανολογική προσέγγιση του κινητήρα, δόθηκε στη γεμάτη περιοχή της μεσαίας κλίμακας των στροφών, που είναι και το πλέον χρήσιμο φάσμα στις πραγματικές συνθήκες. Ο κινητήρας των 779 κυβικών, αν και στα press kit της Yamaha δεν αναφέρεται πουθενά, είναι στην ουσία ο ίδιος κινητήρας με του FZ1 με διαφορετική διάμετρο εμβόλου, αλλά με την ίδια διαδρομή (68 x 53,6). Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι το διαφορετικό μήκος των εισαγωγών που ξεκινούν από το φιλτροκούτι, καθώς για τους κυλίνδρους 1 και 4 είναι 125 χιλιοστά, ενώ για τους 2 και 3 είναι 150 χιλιοστά, με στόχο την βελτιστοποίηση της ροπής σε ένα ευρύ φάσμα στροφών. Αρχιτεκτονικά δεν υπάρχει καμία αλλαγή σε δομικά στοιχεία, ενώ το ίδιο είναι και το αλουμινένιο πλαίσιο των δύο δοκών με τον κινητήρα ως ενεργό μέρος του, το οποίο διατηρεί και τα ίδια χαρακτηριστικά, όπως το μεταξόνιο (1460mm), το ίχνος (109mm) και τη γωνία κάστερ (25º).

Ακριβώς ίδιες είναι και οι διαδρομές των αναρτήσεων στα 130 χιλιοστά, αλλά είναι διαφορετικό το χρώμα της επίστρωσης στα χρυσό ανεστραμμένο πηρούνι του FZ8, ενώ διαφορετική είναι και η διάμετρος του πίσω δισκόφρενου που έφτασε στα 267mm από τα 245 του FZ1. Οι μπροστινές δαγκάνες είναι επίσης μονομπλόκ, όπως και στο μεγάλο αδερφάκι του λίτρου, ενώ το ύψος της σέλας παρέμεινε, φυσιολογικά κι αυτό, στα 815 χιλιοστά, προσφέροντας μια εξαιρετικά βολική λύση για μια μεγάλη γκάμα ύψους αναβατών.
Η απόδοση του τετρακύλινδρου εν σειρά είναι 106 ίπποι στις 10.000 στροφές, με ροπή 8,4 χιλιογραμμόμετρα στις 8.000 αντίστοιχα, ενώ φυσικά πληροί τις προδιαγραφές Euro3, χάρη στον καταλύτη και στον αισθητήρα οξυγόνου που διαθέτει.

Alfa Romeo Giulietta

Η παλιά Giulietta άφησε εποχή, εγώ την πρόλαβα και αρκετά μάλιστα, έπαιζε μια στη δίπλα πολυκατοικία, την οποία την έδωσε σε άλλον εδώ στο Αγρίνιο και ο τύπος πήρε την Alfa 156, αναρωτιέμαι και με άλλα παραδείγματα ακόμα και με νέα παιδιά, μήπως οι Alfa Romeo είναι ''ΚΟΛΛΗΜΑ'' ; Βγαίνει η νέα λοιπόν εν έτει 2010, φαίνεται ντόπα και τα μοτέρ έρχονται με μπλοκέ, λες να έχουμε νέα όπλα στην πίατσα; Θα δείξει........Για διαβάστε:

H Alfa Romeo παρουσιάζει τον αντικαταστάτη της 147, επαναφέροντας ένα ιστορικό όνομα.
 
 
Eπισήμως, η πρεμιέρα της νέας Alfa θα γίνει στο Σαλόνι της Γενεύης, το Μάρτιο. Πρόκειται για ένα 5θυρο μικρό-μεσαίο, με το οποίο η ιταλική εταιρεία θα επιδιώξει να μεγαλώσει το μερίδιό της στην αγορά.
 
Το μήκους 4,35 μέτρων (με πλάτος 1,80 και ύψος 1,46 μέτρα) αμάξωμα είναι κομψό, με αναφορές στη MiTo. Η μεγαλύτερή τους ομοιότητα εντοπίζεται στο εμπρός μέρος, ιδιαίτερα στη σχεδίαση των προβολέων, αλλά από εκεί και πέρα η Giulietta διαφοροποιείται και ασφαλώς έχει τη δική της προσωπικότητα, με τη βοήθεια και των LED μπροστά και πίσω.
 
Οι χώροι για τους επιβάτες, από τις πρώτες αναφορές και εικόνες, εκτιμάται ότι θα είναι αρκετά μεγάλοι, ενώ στη σχεδίαση του εσωτερικού, εκτός από την καλαισθησία σε ό,τι έχει να κάνει με το διάκοσμο, κυρίαρχο ρόλο παίζει η εργονομία. Όπως και στη MiTo, το σύστημα «DNA» δίνει το παρόν με τρεις επιλογές (Dynamic, Normal και All Weather). Στα χαρακτηριστικά της Giulietta συγκαταλέγεται και το μπλοκέ διαφορικό (Q2) καθώς και τα VDC και DST που αφορούν την ενεργητική ασφάλεια. Φυσικά όλα αυτά συνδυάζονται και με μια απολαυστική οδική συμπεριφορά. Στον ίδιο παρονομαστή και οι κινητήρες, που όλοι έχουν σύστημα Start&Stop.
 
Ξεκινούν από τα 1.400 κυβικά με απόδοση 120 και 170 (Multiair) ίππων, ενώ top είναι ο 1750 TBi των 235 ίππων που θα αφορά τη θρυλική ως όνομα Quadrifoglio Verde. Τη γκάμα συμπληρώνουν δύο diesel: ένας 1.600 κυβικών 105 ίππων και ένας δίλιτρος με 170.
 Πηγή: topgear.gr


Ducati Multistrada 1200 - Νέο όπλο από τη Ducati

Απολαύστε το βίντεο που ανέβασε η Ducati στο Youtube από τα Κανάρια Νησιά

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

(Αγρίνιο) Μάλλον η πιο πολυσυζητημένη κόντρα στο Αγρίνιο δε συμφωνείτε?

Αγ(R)ιεύουν τα VW


Λοιπόν μετά από τόσα που ακούστηκαν για τους κινητήρες της VW, εάν θα είναι ανθεκτικοί εφόσον από λίγα κυβικά των TFSΙ έβγαζαν μεγάλες ιπποδυνάμεις, ήρθαν τα πάνω κάτω στην πιάτσα και το σκηνικό άλλαξε εντελώς. Έρχεται μετά από αρκετό καιρό η VW να φέρει τα πάνω κάτω για άλλη μια φορά δημιουργώντας το τμήμα ''R'' ξεχωριστό από την υπόλοιπη γραμμή παραγωγής και τα πρώτα δείγματα είναι το Scirocco R και το Golf  R.

Την ίδρυση ενός ανεξάρτητου τμήματος ή, πιο σωστά, την αυτονόμηση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού της, υπό την σκέπη μιας νέας εταιρείας με την ονομασία «R GmbH», αποφάσισε πριν λίγες μέρες η VW σε μια προσπάθεια να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τα σπορτίφ γονίδια της μάρκας.
 
Πλέον, ως ανεξάρτητη εταιρεία, «R GmbH», με επικεφαλής τον Urlich Riestenpatt gt. Richter, θα έχει την αποκλειστική ευθύνη της εξέλιξης όλων των μελλοντικών και «καυτών» σε χαρακτήρα εκδόσεων με την ονομασία R της εταιρείας, καθώς φυσικά και για την περεταίρω ανάπτυξη των γνωστών εξοπλιστικών/σχεδιαστικών πακέτων «R Line» της VW.
 
Η εταιρεία, η οποία θα εδρεύει στο Warmenau, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το Wolfsburg, θα απασχολεί περί τους 350 εργαζόμενους. Υπενθυμίζουμε πως -ήδη- η οικογένεια «R» απαριθμεί δύο μέλη, το προσθιοκίνητο Scirocco R και τετρακίνητο Golf R, αμφότερα εφοδιασμένα με τον γνωστό 2λιτρο TSI κινητήρα των 265 ίππων.
Πηγή 4troxoi.gr

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

(Αγρίνιο) Αγώνας Scramble 21 Μαρτίου στο Αγρίνιο


Την Κυριακή έχει από όλα τελικά στο Αγρίνιο, έχουμε ανάπτυξη λέμε τώρα, όσοι γουστάρουν μηχανάκια θα πάνε στον αγώνα scramble όπως λέει και ο τίτλος και οι υπόλοιποι drift και έτσι.
Διαβάστε το πρόγραμμα όπως το ανακοινώνει η Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας Ελλάδος και καλά να περάσετε όπου και να πάτε, τα λέμε..........
OΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SCRAMBLE 2010

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
ΑΓΩΝΑΣ 2ος – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ( Άγιος Γεώργιος) Κυριακή 21/3/2010
ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : Α.Σ.Μ.Σ Αγρινίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1) ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ
ENDURO, MOTOCROSS

2) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ
SC1 100cc έως 144cc δίχρονα από 175cc έως 250cc τετράχρονα
SC2 175cc έως 250cc δίχρονα από 290cc έως 450cc τετράχρονα
SC3 251cc έως 500cc δίχρονα από 451cc έως 650cc τετράχρονα
SCATV
SCQUAD R

Στην κατηγορία SC3 συμμετέχουν και βετεράνοι αναβάτες πού έχουν συμπληρώσει το 40ο έτος της ηλικίας τους με ξεχωριστή βαθμολογία, με μοτοσικλέτες ανεξαρτήτου κυβισμού. Οι μοτοσικλέτες ελέγχονται σύμφωνα με τους τεχνικούς κανονισμούς FIM OME Enduro motocross (ομολογκασιόν των εργοστασίων).

3)ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Ο Α.Σ.Μ.Σ ΑΓΡΙΝΙΟΥ μετά από έγκριση της ΟΜΕ οργανώνει τον δεύτερο αγώνα scramble για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην περιοχή Αγιος Γεώργιος ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.
Ο Αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με:
A) Tον δικαιοδοτικό κώδικα της OME
Β) Τον Γενικό κανονισμό Αγώνων motocross - scramble της ΟΜΕ
Γ) Τον τεχνικό κανονισμό αγώνων ΜΧ της ΟΜΕ
Δ) Την Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Κυπέλλων της ΟΜΕ
Ε) Τον παρόντα Ειδικό Κανονισμό

4) ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Μέλη ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ - ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

5)ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Διαιτητής ΑΡΛΕΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Αλυτάρχης ΣΜΥΡΗ ΠΕΡΣΑ
Γραμματεία ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Τεχνικός Έφορος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Υπεύθυνος Κριτών ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ
Υπεύθυνος Pits ΤΣΟΛΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
Υπεύθυνος αποτελεσμάτων ΤΒΑ
ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΙΝΤΕRSALONICA

6)ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι Δηλώσεις εγγραφής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 18-03-10 και ώρα 20:00 στα γραφεία του συλλόγου Tηλ.6947836471 ή στοΤηλ. 2641058546.
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα ..ευρώ. Οι αναβάτες με δική τους ευθύνη εγγράφονται στην επιθυμητή κατηγορία.


7) ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΈΛΕΓΧΟΣ
Ο τεχνικός έλεγχος θα διεξαχθεί από της 09,00 έως 11,30 στο χώρο του αγώνα σύμφωνα με το πρόγραμμα.

8) ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΤΗΡΟΥΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (parc ferme)
Πλησίον του τεχνικού ελέγχου θα υπάρχει χώρος ,όπου οι μοτοσικλέτες θα εισέρχονται σε αυτόν αμέσως μετά τον τεχνικό έλεγχο. Αμέσως μετά τον τερματισμό του αγώνα οι 3 πρώτοι νικητές (ή όποιον άλλον αναβάτη υποδείξει ο αλυτάρχης ) θα εισέλθουν στο χώρο του parc ferme και οι μοτοσικλέτες θα παραμείνουν εκεί 15 λεπτά.

9) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΒΑΤΩΝ
Η ενημέρωση των αναβατών θα γίνει μετά το τέλος του τεχνικού ελέγχου.

10) ΔΟΚΙΜΕΣ
Αναγνώριση διαδρομής με πλοηγό ώρα 11: 40 ( η προσπέραση πλοηγού από αναβάτη επιφέρει την ποινή του αποκλεισμού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι δοκιμές στη διαδρομή του αγώνα εκτός του γύρου αναγνώρισης.

11) ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η διαδρομή είναι σηματοδοτημένη και έχει μήκος 5.χιλιομ. περίπου.

12) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ
A) Η διάρκεια του αγώνα ορίζεται 90 λεπτά + 1 γύρο
H διάρκεια του αγώνα για τις κατηγορίες SCATV + SCQUAD R ορίζεται σε 20 λεπτά + 1 γύρο.
Β) Το μήκος της διαδρομής είναι 5 χιλιόμετρα περίπου.
Το μήκος της διαδρομής για τις κατηγορίες SCATV - SCQUAD R έως 1200 μέτρα.
Γ) Για να θεωρηθεί αναβάτης τερματίσας πρέπει να καλύψει το λιγότερο το 75% του νικητή της κατηγορίας του.
Δ) Βαθμολογούνται οι είκοσι πρώτοι αναβάτες. 25-22-20 κλπ.

13) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.
Η Εκκίνηση θα γίνει στις 12:00 με τους αναβάτες επάνω στις μοτοσικλέτες, και τους κινητήρες σβηστούς. Η εκκίνηση δίδεται με το πέσιμο της σημαίας ή με ηχητικό σήμα. Η κατηγορίες SCATV + SCQUAD R θα ξεκινούν αμέσως μετά τον τερματισμό όλων των άλλων κατηγοριών.


14) ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ
Η εξωτερική βοήθεια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (εκτός του χώρου επισκευών(pits), σε περίπτωση πού αναβάτης δεχθεί εξωτερική βοήθεια τίθεται εκτός αγώνος.
Ο ανεφοδιασμός επιτρέπεται μόνον στο χώρο των PITS με τον κινητήρα σβηστό.
Κάθε αναβάτης δικαιούται να έχει στα pits 2 μηχανικούς.

15)ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Νικητής είναι ο αναβάτης πού περνά πρώτος τη γραμμή τερματισμού σε 1 ώρα και 30 λεπτά συν 1 γύρο.

16)ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Ενστάσεις μπορούν να γίνουν έως 30 λεπτά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Για τεχνικά θέματα 15 λεπτά μετά την λήξει του αγώνα. Το παράβολο ένστασης ισούται με το διπλάσιο της συμμετοχής αγωνιζομένου στον αγώνα. Το παράβολο έφεσης ισούται με το τριπλάσιο του παράβολου συμμετοχής του αγωνιζομένου στον αγώνα.
Παράβολο τεχνικών εργασιών ορίζεται από τον Πρόεδρο αγωνοδικών ή τον διαιτητή του αγώνα, σύμφωνα με της εγκυκλίους της ΟΜΕ.

18) ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Κύπελλα παίρνουν οι τρεις πρώτοι και μετάλλια οι τρεις επόμενοι.

19)ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ
Η ΟΜΕ η διοργανώτρια λέσχη η οργανωτική επιτροπή καθώς και οι οδηγοί των αγώνων δεν φέρουν καμία ευθύνη έναντι τρίτων για τυχόν ατύχημα πού μπορεί να συμβεί κατά την διάρκεια των δοκιμών και του αγώνα .
Η Αστική ευθύνη βαρύνει την Ασφαλιστική Εταιρεία με την οποία έχει συναφθεί συμβόλαιο κάλυψης κινδύνων από αυτές τις δραστηριότητες.

(Αγρίνιο) Κυριακή 21 Μαρτίου Drift στο Αγρίνιο

Ετοιμαστείτε την Κυριακή θα παίξει drift στην πίστα κάρτ Europa,δίπλα στο επιπλάδικο Ευρώπη 92, ώρα 11 το πρωί, ελπίζω να έχει καλές συμμετοχές . Θα είμαστε εκεί, εάν ξέρει κάποιος εάν θα τρέξει κάποιος από Αγρίνιο, ας το πει να στηρίξουμε......